Ženský kruh s napářkou a rituálem

Nebude to jen ženské povídání o běžných provozních věcech, které den co den žijeme. Půjdeme do hloubky a budeme se propojovat mezi sebou na jemnější úrovni a vlně ženské energie. Bezpečné prostředí je samozřejmostí pro všechny, kteří se chtějí svěřit a otevřít témata, která nejsou jednoduchá k uchopení či pochopení okolí. Otevřením lůna otvíráme i kus sebe a svého vnitřního světa i moudrosti, kterou máme všechny v sobě. 

Srdečně tě zvu, aby jsi spolu s námi prožila společný čas, který je nabíjející a transformační. Každý rituál je jedinečný podle toho, jaká skupinka žen se sejde. Rituálu za rok se uskutečňuje jen pár, tak neotálej a přihlas se včas, protože i počet míst je omezen.

Co na rituálu zažiješ 🌼

  • dozvíš se jaké výhody pro tebe napářka může mít
  • naučíš se, jak ji aplikovat, co je k tomu potřeba a jaké bylinné směsi využívat
  • vyzkoušíš si její blahodárné účinky přímo na místě
  • nastavíš si záměr pro svou chtěnou změnu v životě a dovolíš si vidět, co ti v její realizaci brání
  • společně rozpustíme bloky, které tě brzdí na tvé cestě
  • zažiješ meditaci, při které propojíš srdce se svou dělohou
  • zrelaxuješ se a načerpáš sílu ženské energie
  • můžeš zasdílet zkušenosti a navázat přátelství s podobně laděnými ženami

Co je to napářka? 🌼

Napářka je prastará metoda, která pomáhá ženám po celém světě uzdravit svoje lůno a napojit se tak na jeho dary. Napařování yoni má mnoho výhod. Funguje jako přirozená a jednoduchá metoda čištění a detoxikace dělohy a pochvy. Napařování Yoni může také pomoci udržet reprodukční zdraví, zvýšit plodnost a vyrovnat hormony, což může pomoci regulovat menstruaci a zmírnit nepříjemné příznaky menstruace, jako jsou křeče, bolesti hlavy a vaginální nepohodlí. Napářka prohřívá celou pánevní oblast a přes porézní sliznici se léčivé účinky bylin dostávají do krevního řečiště. Napařování pomáhá ženám zvědomit si tuto část sebe samé a díky tomu může dojít k přijetí a uvolnění. Je vhodná pro všechny ženy. I pro ty, které o napářce slyšely, ale neví jak s ní začít. Tak i pro ženy, které třeba napařují pravidelně, ale chtěly by zažít jiný rozměr napářky a to ve velmi silné ženské energii v kruhu. 🌹

Cena 🌼 650kč / v ceně je malé občerstvení, čaj a balení bylinek na jednu domácí napářku

Kontraindikace 🌼 menstruace 🌼 těhotenství 🌼 akutní zánět a pooperační stav

Sebou si vezmi deku a pro svůj komfort si můžeš vzít i sukni.

Počet účastnic je omezen na max. 7 žen 🌼

Datum 🌼 26.5. od 16:30 do 19:30. Asatoma studio - Ostrava, Masarykovo náměstí 50.

Rezervaci proveď na této adrese 🌼 https://asatoma-studio2.reservio.com 

Kdo rituálem provází 🌹

Mé jméno je Nikol Mandíková a jsem terapeutka v oblasti lůna a ženského zdraví. Mám vystudovanou Tradiční čínskou medicínu a gynekologii podle principů Tradiční čínské medicíny. Jsem masérka, zabývám se funkčním dechovým vzorcem a ženskou bylinnou napářkou. Dále studuji Původní čínskou medicínu a školu holistického přístupu ke zdraví RYU akademii. Všechny tyto prvky se snažím propojovat dohromady, abych tak lépe mohla ženám pomoct. K ženám přistupuji individuálně, protože žádné tělo tady není dvakrát. Co pomůže jedné ženě, nemusí pomoct druhé. Proto mě baví hledat různé spojitosti a příčiny, proč se v těle děje to či ono. Miluji tělo a jeho řeč, kterou k nám promlouvá.

Mé jméno je Simča Kičmerová. Věnuji se práci s podvědomím, harmonizaci emočních problémů, osobním rozvojem a také hlasovou terapeutikou. Pomáhám objevovat a rozvíjet potenciál a talent. Mým záměrem je pomáhat lidem zkvalitňovat své životy, psychiku i zdraví. Nacházet své vlastní zdroje pro seberegeneraci a rozvoj svých dispozic a nalézání řešení na své problémy a rozvíjet potenciál každého z nás. Skrze vlastní osobní zkušenost a svůj příběh, který v mnohých obdobích mého života nebyl vůbec jednoduchý se tak snažím podělit o své zkušenosti, které mě samotné pomohly a které změnily a mění můj život. A být tady pro každého, kdo opravdu a ze srdce touží po nějaké změně ve svém životě. Veškeré změny uvnitř nás se manifestují i ve vnější realitě. Vše se navzájem ovlivňuje. Pokud přenastavíme své podvědomí na zdraví, štěstí či úspěch, toto nastavení se dříve či později začne odrážet i ve vnějším světě.